3 / 4

Preturile pornesc de la 150.000 euro plus TVA

Preturile locuintelor variaza in functie de suprafata, vedere, etaj si alte criterii, agentul exclusiv de vanzare a complexului fiind compania de consultanta imobiliara Colliers International.

“Apartamentele, incluzand garsonierele si duplexurile, au preturi care pornesc de la 150.000 euro fara TVA si ajung pana la 500.000 fara TVA”, a afirmat reprezentantul INR Management Real Estate.

Suprafetele pornesc de la 55 mp si depasesc 440 mp, in cazul duplexurilor si a penthouse-urilor. Serviciile de room service ale hotelului Radisson SAS, prezent la Silver Mountain, vor putea fi folosite si de rezidenti, iar cand apartamentul nu este locuit, acesta poate intra in circuitul de inchiriere pe termen scurt al hotelului.

“Procesul de vanzare a apartamentelor de vacanta a inceput inca din faza de debut a lucrarilor de santier. Cladirile programate pentru finalizare in 2010 au fost vandute in proportie de 35%, iar valoarea proprietatii va creste in timp pentru ca evolutia si terminarea lucrarilor va duce automat la cresterea pretului apartamentelor”, a incheiat Madalin Rusu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri