2 / 6

Apartament cu doua camere sau garsoniera in zona centrala

In cazul in care cumparatorul este inzestrat cu abilitati de negociere sau are sustinerea unui broker, putem vorbi de posibilitatea achizitionarii unui apartament cu doua camere, confort 1, cu suprafata de 50 – 56mp, in zone precum Drumul Taberei, Berceni, Rahova sau Giulesti, in marea lor majoritate in blocuri construite in anii ’70, afirma Serbanescu, de la Coldwell Banker Banu Manta.

Pentru viitorii proprietari care isi doresc sa locuiasca in zonele centrale ale Bucurestiului, exista pe piata si oferte de garsoniere cu preturi ce nu depasesc 50.000 euro, aflate insa, in majoritatea cazurilor, in blocuri interbelice sau “comuniste” si avand suprafete reduse.

Pentru cei care isi doresc un apartament nou, exista si varianta cumpararii unei garsoniere in ansambluri rezidentiale noi, in zone precum Prelungirea Ghencea sau Baneasa, proiecte cu termen de finalizare in acest an. Pentru oricare din variante, la costul locuinte in sine, se adauga si alte costuri suplimentare.

“Reamintim faptul ca, pe langa ceea ce se plateste proprietarului in toate cazurile de mai sus, ramane obligativitatea cumparatorului de a suporta onorariul notarului la semnarea contractului de vanzare-cumparare, cat si plata unui comision pentru brokerul imobiliar, in situatia in care se apeleaza la serviciile acestuia. Cumulate, aceste doua cheltuieli pot ajunge la suma de aproximativ de 2.500 euro”, a incheiat Catalin Serbanescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri