2 / 4

Arta si importanta asigurarilor

Intr-adevar, ca si in celelalte domenii ale vietii economice, criza actuala afecteaza arta in mod direct, spune Varsani, iar bugetele expozitiilor se micsoreaza sau dispar, sponsorii se retrag, expozitiile se amana sau chiar se anuleaza.

„Tocmai pentru ca vorbim de asemenea conditii, consideram ca este mai mult decat oricand important sa gasim solutii pentru protejarea patrimoniului cultural. In acest sens, ne implicam in mod direct si ne asumam obligatia de a consilia fiecare client in parte in functie de nevoile si posibilitatile acestuia”, adauga Varsani.

Cresterea economica din ultimii ani s-a manifestat si pe piata obiectelor de arta, Generali participand in organizarea manifestarilor culturale ale celor mai mari muzee din Romania.

"Am constatat ca viziunea culturala a muzeelor include si grija fata de conservarea obiectelor de arta si intelegerea misiunii si rolului societatilor de asigurare in acest complex proces. Cererile de asigurare sunt in stransa legatura cu proiecte de cultura de anvergura, care isi mentin pe fondul crizei o anumita ritmicitate”, spune reprezentantul Generali.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri