2 / 4

FinanceProfessionals.ro

FinanceProfessionals.ro, primul site de joburi din Romania dedicat in exclusivitate profesionistilor din domeniul financiar, este cel mai proaspat site de joburi nisat, lansat de bucurestenii Nadir Ali (34 de ani, foto) si Radu Vacarelu (35 de ani).

Nadir Ali are peste 14 ani de experienta in audit si consultanta de management din care 10 ani in cadrul unei firme din Big Four, iar Radu Vacarelu are 13 ani de experienta in resurse umane si recrutare, atat in cadrul unor firme de recrutare si executive search, cat si a unor companii multinationale din domeniul telecomunicatiilor, energiei si ingineriei.

De altfel domeniile in care cei doi au activat i-a si inspirat sa inceapa acest business, povestesc ei.

“Acest proiect este numitorul comun al celor doua domenii in care noi avem cea mai mare experienta. Am identificat nevoia aparitiei unui astfel de site in urma feedback-ului primit in ultimii ani din partea unor companii de top. Nu urmarim atingerea unor volume foarte mari, ne propunem indeosebi mentinerea unui standard ridicat de calitate. Astfel, FinanceProfessionals.ro devine o resursa importanta pentru angajatori si firmele de recrutare, intrucat ofera acces direct la un grup tinta de candidati relevanti si reduce semnificativ costurile si durata procesului de recrutare”, considera Nadir Ali.

Principala provocare pe care trebuie sa o depaseasca cei doi antreprenori este sa ajunga la un nivel de maturitate a afacerii intr-un interval mediu de timp, pastrandu-si credibilitatea. “Abordarea noastra este una personala si ne implicam direct in dezvoltarea relatiilor cu angajatorii. Avem avantajul ca provenim din interiorul profesiei, iar ceea ce am dezvoltat este un serviciu in beneficiul intregii comunitati a profesionistilor din domeniul financiar”, considera co-fondatorul proiectului.

Nivelul de competitivitate al pietei de anunturi de joburi online este mai ridicat ca oricand, iar impactul social media in procesul de recrutare a crescut spectaculos, considera el. “Pentru viitor ne asteptam la o crestere si mai mare a competitivitatii”.

Pentru a preintampina acest lucru, ei au decis sa fie prezenti pe toate retelele sociale si pe LinkedIn au creat un grup dedicat FinanceProfessionals.

“Un site de nisa trebuie sa se diferentieze prin mai mult decat o simpla restrangere a categoriilor de joburi. Este foarte important sa aduca ceva in plus, specific segmentului caruia i se adreseaza, astfel incat sa convinga piata asupra acestor avantaje in raport cu un site de joburi traditional”, incheie Nadir Ali.

Are 25 de ani si este doctorand. Vezi in slide-ul urmator ce site a lansat.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri