1 / 9

Marie Rose Mociornita

Marie Rose Mociornita este nepoata industriasului Dumitru Mociornita, acesta fiind unul dintre marii intreprinzatori romani interbelici, in domeniul pielariei si al incaltamintei. Famila ei a plecat din tara dupa numeroase persecutii ale regimului comunist.

Marie Rose Mociornita s-a intors in tara si este patronul spiritual spiritual al unor organizatii de caritate cu profil medical: Hospice Casa Sperantei din Brasov.

Ce a spus Sima despre ea: Am cunoscut-o prin Robert Turcescu la cererea mea datorita faptului ca ma fascina inteligenta si mai ales coerenta ei in exprimarile televizate. Am invitat-o la masa , la pranz la Trattoria Roma. Dupa 5 minute m-a intrebat daca-mi iubesc sotia. Imi este jena sa va relatez raspunsul meu, a fost taios, dar nicidecum badaran. A devenit clienta odata cu Robert Turcescu.

Mi-a trimis 10000 de euro si a castigat in citeva luni cam 20% si si-a retras banii. Cu Marie Rose am avut doua discutii: am sfatuit-o sa-si vanda toate actiunile la FP in prima zi de cotare la bursa chiar daca vor creste si sa nu mai vina la birou cu catelusa pentru ca e nepoliticos.

Sursa imagine: trilulilu.ro

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri