3 / 4

Schimbari in noua companie

Odata cu adoptarea noului nume, compania va suferi mai multe schimbari, de la pagina de internet pana la denumiri fonduri.

Platforma www.DirectInvest.ro devine www.investonline.ro si fondurile administrate vor avea nume diferite.

Astfel, Capital Plus devine Certinvest Prudent, AI Intercapital devine Certinvest Dinamic, AI Orizont devine Certinvest Obligatiuni, AI Tezaur este Certinvest Monetar, iar celelate fonduri AI XT Index, AI Leader, AI Everst, AI Properties Ro isi vor pastra denumirea, precedata de Certinvest – numele administratorului.

Eugen Voicu a mentionat ca denumirile nu au fost inca aprobate de CNVM, urmand ca avizul sa fie primit in saptamanile urmatoare.

De asemenea, se va schimba si structura actionariatului, 96% din actiuni fiind detinute de Eugen Voicu si 4% de o companie al carui administrator unic este. Din noul Consiliu de Administratie fac parte Voicu, Horia Gusta (foto), deputy CEO, si Razvan Rusu, director de investitii.

Compania isi propune o crestere a activelor de 50% pe an, urmand ca in urmatorii ani sa administreze in jur de 300 milioane lei. La finalul lunii octombrie, valoarea activelor era de peste 88 milioane lei.

Certinvest a fost infiintata in 1994 de Eugen Voicu, actionarul majoritar si directorul general.

In Noiembrie 2007, Certinvest a fost achizitionata de Aviva Romania iar un an mai tarziu a devenit Aviva Investors Romania.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri