3 / 4

In curand, si Depozitarul Sibex va putea implementa conturile globale

In curand, conturile globale vor putea fi folosite si pe bursa din Sibiu. “Noi, inca de la infiintarea Depozitarului am trimis catre CNVM regulamentele pentru conturile globale. Din cate cunosc, in cel mai scurt timp va fi rezolvata problema conturilor globale la Depozitarul Sibex, deoarece fara acestea nu vom putea realiza listari duble impreuna cu Bursa din Varsovia”, precizeaza Ancuta.

Banca Nationala a Romaniei a aprobat in data de 23 decembrie 2010 modificarile aduse Codului Depozitarului Central privind conturile globale, noul regulament fiind avizat de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare la inceputul acestui an.

Pe langa obiectivele prezentate anterior, Bursa de la Sibiu vrea sa continue promovarea din ultimii ani, avand pus la punct un plan de marketing care are si o componenta de educatie.

“In primele luni din an, vom realiza rebranding-ul Sibex, apoi ne vom concentra pe educatia online si promovarea la toate nivelele. Oricat de multe produse am aduce la tranzactionare, eforturile noastre sunt in zadar daca nu educam publicaul tinta”, a mai afirmat presedintele Bursei sibiene.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri