3 / 9

3. Curtea Veche

La aceasta editie a Salonului International de Carte Bookfest, cititorii editurii Curtea Veche au preferat cartile "regale", psihologia practica si volumele pentru copii. Astfel, "Drumul spre casa", de Principele Nicolae si Filip Iorga, "Antifragil", de Nassim Nicholas Taleb, si "Focus", de Daniel Goleman, au fost cele mai cautate titluri la standul editurii, care a inregistrat vanzari mai mari ca anul trecut, cu 10%, potrivit reprezentantilor Curtea Veche. De asemenea, "Micutele doamne.


Repovestire dupa romanul Louisei May Alcott" s-a numarat printre cele mai vandute volume, alaturi de alte titluri ale colectiei "Cartile copilariei", precum "Cei trei muschetari" si "Peter Pan". Printre preferintele publicului cititor s-a aflat si volumul "Visuri si secrete", de Danuta Wasa in colaborare cu Piotr Adamowicz, relateaza Mediafax.


Curtea Veche Publishing a mizat pe titluri consacrate, ale caror preturi au fost reduse cu pana la 50-70%, pe cartile pentru copii si pe noutatile editoriale de impact, de la beletristica la memorii, filosofie politica si carti de psihologie practica.


Sursa foto: Facebook.com.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri