4 / 9

4. Litera

Cu o oferta bogata, cu numeroase titluri noi si reduceri de pana la 70%, editura Litera a inregistrat vanzari cu 20% mai mari decat in editia precedenta a Salonului International de Carte Bookfest. Printre cele mai cautate carti se numara "Razbunarea geografiei. Ce ne spune harta despre conflictele viitoare si lupta impotriva destinului", de Robert D. Kaplan (480 de exemplare vandute), "Ura, prietenie, dragoste, casatorie" (450 de exemplare), "Draga viata", ambele semnate de Alice Munro, castigatoare a premiului Nobel pentru literatura in 2013. Un alt titlu foarte cautat din colectia Bestseller a fost "Mossad. Istoria sangeroasa a spionajului israelian", de Michael Bar-Zohar si Nissim Mishal, potrivit Mediafax.


Interesul pentru cartile practice aratat de romani reiese din numeroasele achizitii de care s-a bucurat volumul "Gordon gateste sanatos", de Gordon Ramsay. Cartea "Barbatii de pe canapeaua mea", de Brandy Engler si David Rensin, a asezat colectia "Dezvoltare personala" la loc de cinste, titlul mentionat numarand aproximativ 170 de copii vandute.


Foarte cautate au fost si cartile pentru copii, Litera Mica fiind universul magic al copilariei in perioada Bookfest. Jurnalele Disney Violetta - "Jurnalul meu. Un an mai tarziu" si "Jurnalul meu secret. Album de fan" - au inregistrat peste 400 de exemplare vandute, fiind urmate de titlurile "Regatul de gheata" si "Sofia Intai. Lectiile printesei" din colectia Disney Audiobook.


Cartile educative au fost, de asemenea, foarte cautate, printre acestea numarandu-se "Marea Carte Lego", titlu vandut in peste 200 de exemplare, dar si "5000 de lucruri uimitoare" si "Ciudate, dar adevarate. 300 de lucruri socante" din seria National Geographic.


Sursa foto: Facebook.com.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri