4 / 5

Trendul pe care l-a nascut o cutie de table

In club, exista un numar de cateva cutii de table. Povestea acestora este una lipsita de picanterii, insa pe cat de fada este ea, pe atat de amuzanta.

"Seara este intotdeauna aglomerat in club, iar oamenii care vin sa se joace biliard trebuie sa astepte pana se elibereaza o masa. In ciuda celor 60 de locuri disponibile la cafeneua clubului, jucatorii se plictisesc sa se uite la diverse jocuri sportive de la televizor sau sa isi serveasca bautura si, atunci prefera sa se joace table", spune Udriste.

Initial, incepuse sa circule prin club un astfel de set de table, pe care il lasase un client in receptie si il cerea de fiecare data cand venea cu prietenii sa se joace biliard. Vazand ca sunt tot mai multe persoane care cer tablele pentru a se juca, seful clubului de biliard s-a hotarat sa mai cumpere cateva seturi si sa le dea clientilor prilejul de a se bucura de acest joc.

"Ceea ce este de-a dreptul amuzant este faptul ca seful clublui a observat, de-a lungul timpului, ca sunt destul de multe fete care vin in London sa se joace table. Ba mai mult decat atat, sunt persoane care vin in mod special sa joace table", adauga seful London Club.

Totodata, in plus fata de aceste posibilitati pe care le au jucatorii de biliard, Udriste vrea sa realizeze in club si un spatiu destinat jocurilor in retea pentru tinerii de liceu care vin aici si in timpul zilei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri