2 / 6

Spania - Barcelona, Costa Dorada, Mallorca

Barcelona este celebra pentru Gaudi, insa cei care ajung in Barcelona trebuie sa stie ca La Sagrada Familia nu este singurul loc care merita vizitat. Montjuïc, Plaza de España, Montserrat, numeroasele muzee si galerii ale orasului, precum si micile boutique-uri de designer sau magazinase ale creatorilor de moda sunt tot atatea motive de delectare.


De asemenea, turistii merita sa faca o scurta vizita in cartierul Gotic si Palatul Guell decorat de asemenea de celebrul Gaudi.


Intre obiectivele de neratat in Barcelona se afla Plaza Catalunya si Passeig de Gracia (pentru shopping si arhitectura moderna, precum casa Mila - cunoscuta si ca Pedrera - sau casa Batlló.


Costa Dorada este situata la circa 1 ora si 15 minute de Barcelona si este locul ideal pentru o vacanta insorita si poate fi combinata cu o scurta sedere in Barcelona. Orasul de coasta Cambrils este considerat capitala culinara din Costa Dorada, celebru pentru pescuitul traditional care se practica aici si bucataria de inalta calitate, cu preparate originale si alese din peste si fructe de mare.


Insula Mallorca, parte din arhipelagul Baleare, la est de Spania, si desi cea mai cunoscuta zona este cea din jurul capitalei Palma de Mallorca, merita sa vizitati si estul insulei, pentru mai multa intimitate.


Golfuletele izolate cu apa cristalina, munte si mare la distanta de 15 minute si posibilitati de shopping sunt cele trei motive pentru care ar trebui sa mergem acolo.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri