1 / 11

Cabanele Irgó

Aflate la poalele munților Harghita Mădăraș, în Secuime, la 24 de kilometri de orașul Odorheiu Secuiesc, în localitatea Izvoare, cabanele la cheie Irgo vă așteaptă să petreceți o vacanță de neuitat într-o locație deosebită, de-a lungul unui pârâu de munte.


Cele șase căsuțe pot acomoda în total 42 de persoane, fiecare căsuță fiind concepută pentru a găzdui comod șapte persoane. Cu alte cuvinte, căbănuțele Irgo sunt potrivite și pentru organizarea unui eveniment, cum ar fi botez sau nuntă (cu mai puțini invitați).


La parter căsuțele au un living mobilat cu masă de sufragerie și scaune, o bucătărie complet utilată, o baie cu cabină de duș, toaletă și chiuvetă.



Etajul este amenajat ca zonă de dormit, cu două camere și un grup sanitar. Una dintre camere are două paturi duble, în cealaltă sunt trei paturi simple.



Cabănuțele se pliază perfect pe orice anotimp, mai ales toamna, când totul în jur capătă diferite nuanțe.


În plus, rezervarea nu necesită plata vreunui avans, iar anularea poate fi făcută oricând. De asemenea, o altă veste bună este că la Cabanele Irgo sunt acceptate voucherele sau cardul de vacanță.


Sursa Foto: Irgó Kulcsosházak és Étterem / Căsuţe şi Restaurant Irgó/ Facebook

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri