2 / 4

Inca 1 milion de euro, in vara, in restaurantul Cupola

Investitiile in modernizarea unitatii de 5 stele vor continua incepand cu jumatatea lunii iunie. “Incepand cu mijlocul lui iunie si pana la jumatatea lui septembrie vom renova restaurantul Cupola, cu o capacitate de 200 de locuri, care va avea un concept nou, de streak house. Investitia in acest proiect va fi de 1 milion de euro”, a declarat Igael Porecki (foto), directorul general al JW Marriott Bucuresti.

In plus, la inceputul lui 2011, Marriott va renova si celelalte 11 sali de conferinte. “Suprafata pe care se intinde cele 11 sali este de circa 600 - 700 de m.p., asadar investitia va fi mai mica decat cea necesara pentru Grand Ball Room si Vienna Lounge”, a explicat Oana Popa.

JW Marriott Bucuresti este unul dintre cele mai mari hoteluri din Europa ale grupului american. Unitatea dispune de 402 camere si apartamente, sase restaurante si cafenele, 12 sali de conferinte si evenimente, un business center si un cazino. Hotelul mai beneficiaza si de 535 de locuri de parcare.

Unitatea are 315 angajati. JW Marriott Bucuresti ocupa locul al 7-lea in randul hotelurilor Marriott din afara Statelor Unite din punctul de vedere al satisfactiei clientilor.

Hotelul este detinut de Societatea Companiilor Hoteliere Grand, la care detine pachetul majoritar de actiuni compania austriaca Bau Holding Strabag.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri