2 / 7

Schimbari importante in management

Cel mai mai mare retailer online, eMAG Romania, l-a numit in iulie pe Tudor Manea in functia de director general, cu o experienta de 10 ani in cadrul companiei, in locul Violetei Luca, dupa ce aceasta a preluat pozitia de director de strategie in filiala locala a Microsoft.

Totodata, o miscare extrem de interesanta (si neasteptata) a avut loc in aprilie. Atunci, Daniel Nicolescu, 39 de ani, CEO al procesatorului de plati PayU pe regiunea SEE (South Eastern Europe), a anuntat ca paraseste compania, dupa 12 ani petrecuti in organizatie. Unul dintre fondatorii GECAD ePayment, companie care a devenit ulterior PayU, el este unul dintre cei mai puternici manageri din piata de comert electronic, de numele sau legandu-se crearea si cresterea celui mai mare procesator de plati online cu cardul din Romania.

Totodata, inca o miscare la nivel de management a avut loc in martie 2015, cand Radu Butufei, manager al diviziei de eCommerce Carrefour Romania, a parasit, cautand sa dea carierei sale “o alta orientare”. Orientarea s-a dovedit a fi un business antreprenorial, StickerWorld.com.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri