2 / 6

Andrei Botescu, Pegas

Reintrat in forta pe piata locala in 2012, brandul cunoscut inca din vremea comunismului a fost achizitionat recent de Network One Distribution, companie detinuta de managerul eMag, Iulian Stanciu.


Antreprenorul Andrei Botescu, care a reinviat marca romaneasca, spune ca ia in considerare o posibila listare pe piata AeRO – lucru interesant si de urmarit.


Ateliere Pegas proiecteaza si vinde biciclete direct, dar si prin intermediul resellerilor in Romania dar si in afara tarii. “Sunt interesat de listarea pe bursa si am cochetat cu aceasta idee de mai mult timp, de cand vorbeam de ATS (n.red. sistemul alternativ de tranzactionare al BVB) si nu de AeRO. Acum, odata cu relansarea pietei, m-am intalnit cu oficialii Bursei de Valori Bucuresti si am reluat discutiile. Inca nu am discutat cu brokeri sau consultanti despre listare, ci doar cu reprezentantii BVB”, a declarat, anterior, Andrei Botescu, managerul Ateliere Pegas.


Ramane de vazut ce va face Andrei Botescu cu suma primita de la NOD, daca va continua investitiile in Pegas sau va lansa si un nou business.


Participa la evenimentul RetailArena, 11-12 noiembrie, pentru a fi la curent cu noutatile si miscarile importante din retail-ul omnichannel, si nu numai, din Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri