5 / 6

Familia Putinica + George Bogdan – The Code

Bogdan Putinica, vicepresedinte in cadrul companiei de software embedded Enea, a lansat The Code, un business de sanatate holistica (prin nutritie, sport si relaxare mentala), impreuna cu sotia sa Anamaria si trainerul sportiv George Bogdan, cei trei avand in plan sa transforme afacerea intr-o franciza internationala.

Putinica este cunoscut in special in industria IT, el fondand in anul 2000 impreuna cu Daniel Bogdan compania de software embedded IP Devel, care in 2006 a trecut printr-o tranzactie cu furnizorul de servicii de recrutare si leasing de personal Adecco, iar in 2008 a fost cumparata integral de grupul suedez de software si servicii Enea.

In domeniul sportului si al sanatatii, Bogdan si Anamaria Putinica au inceput in februarie 2009, cand au deschis sala One Fitness, in Piata Domenii din Bucuresti. “Sala are in jur de 1.000 de membri activi, dar pentru a creste ar trebui deschise locatii noi. Si ne gandeam cum sa facem un business in aceasta zona de sport si nutritie, dar sa fie un business care sa devina scalabil”, spune Putinica.

In cadrul The Code, Anamaria Putinica (foto mijloc) se ocupa de partea de organizare, Bogdan Putinica (foto stanga) de nutritie, iar George Bogdan (foto dreapta), unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de wellness si fitness din Romania, cu 20 de experienta, este responsabil de partea sportiva.

Cei trei sunt antreprenori in serie, plini de energie (la propriu dar si la figurat) si merita ca actiunile lor, inclusiv extinderea internationala, sa fie urmarite si in 2016.

Participa la evenimentul RetailArena, 11-12 noiembrie, pentru a fi la curent cu noutatile si miscarile importante din retail-ul omnichannel, si nu numai, din Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri