4 / 6

Alice Botnarenco, Alisia Enco

Alice, 33 de ani, este antreprenoare de nisa de la 23 de ani; a inceput cu o companie de inchirieri masini, Rent a Car Kapitolium, a continuat cu organizatia Femei in Afaceri si in prezent cu Alisia Enco, unde este singura actionara. In 2010 a avut propria emisiune dedicata femeilor antreprenor – Business la Feminin si din 2012 pana in prezent este mentor in cadrul retelei pentru femeile antreprenor din Romania, proiect European.

„Mi-am dorit sa pornesc o noua afacere si, avand in vedere parcursul meu profesional, mi s-a parut firesc sa gandesc un produs pentru comunitatea de femei de business pe care am construit-o prin Femei in Afaceri. Intodeauna mi-au placut camasile si totul a culminat cu momentul in care am primit in dar de ziua mea o camasa alba cu initialele mele, moment in care am stiut ca trebuie sa lansez acest business”.

Ea a lansat brandul si magazinul online Alisia Enco in noiembrie 2014, dupa ce l-a pregatit intens in anul prealabil pentru a fi sigura ca totul va merge ca la carte. „A fost un an plin, in care m-am ocupat de inregistrarea marcii, realizarea strategiei de brand, prospectare de piata, contactarea de furnizori, achizitionarea materialelor si producerea camasilor. Si totul abia a inceput, avand in vedere ca am planuri mari de dezvoltare a brandului la nivel national si international, iar in aceasta toamna voi deschide si primul showroom”, subliniaza ea.

Ramane de vazut ce strategie business va avea Alice in 2016 si cum va aborda mediul business.

Participa la evenimentul RetailArena, 11-12 noiembrie, pentru a fi la curent cu noutatile si miscarile importante din retail-ul omnichannel, si nu numai, din Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri