Oamenii de afaceri romani sunt cei care si-au adus cel mai semnificativ aportul la instalarea capitalismului in Romania si la evolutia tarii noastre, in perioada post-decembrista, a declarat pentru wall-street.ro Radu Furnica, specialist in recrutare de executivi.

"Daca ne referim la indivizi, am tot respectul fata de toti acei profesionisti, care au adus companiile pe care le-au condus la culmi de evolutie, de-a lungul celor 25 de ani. Romania nu ar fi aici unde este, daca nu ar fi existat ei", a detaliat Radu Furnica, specialist care a recrutat peste 700 de executivi de-a lungul carierei si presedinte al companiei Leadership Development Solution (LDS).

El a aratat cum oamenii de afaceri au pus urmarul la dezvoltarea Romaniei, in ciuda politicii din tara noastra.

"In primul rand, acesti eroi necunoscuti ai ultimilor 25 de ani, care au dat tot ce au avut ei si au facut companiile sa aiba succes, nu cu ajutor infrastructurii de stat, adica a politicii, ci in ciuda acesteia", a adaugat Furnica.

Vorbesc despre antreprenorii romani, dar si romani care au condus companii private. Mediul privat, care a platit taxe

Interviul complet va fi publicat in Anuarul Wall-Street.ro “30 de ani de capitalism”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »


Setari Cookie-uri