Înainte de a-ți prezenta cifrele ediției de anul acesta, ne dorim foarte mult să aflăm părerea ta despre ecomTEAM 2023. Fie că ai participat fizic la Brașov, pentru cele două zile de eveniment, ne-ai urmărit prin intermediul platformei IC Events sau prin intermediul transmisiunilor LIVE pe care le-am derulat pe diverse rețele sociale, lasă-ne un feedback în formularul de mai jos.

Completarea acestuia ne ajută să facem din ecomTEAM un eveniment construit cât mai atent la nevoile de business ale industriei de e-commerce. Prima dovadă pe care o are importanța feedback-ului tău o vei vedea la ecomTEAM 2024, care va fi organizat pe 19 și 20 septembrie 2024. Poți intra AICI pentru a-ți asigura deja participarea la ecomTEAM 2024.

ecomTEAM 2023 în cifre: zeci de specialiști pe scenă și în Maratonul dedicat industriei de e-commerce

Lista de speakeri a ediției de anul acesta a inclus specialiștii din e-commerce, atât de la nivel local, cât și internațional, care au urcat pe scenă, dar și reprezentanți ai industriei care au participat în maratonul interviurilor din e-commerce. În total, au fost 57 de reprezentanți ai industriei implicați în paneluri, workshopuri, prezentări și interviuri video.

De la unii dintre cei mai importanți retaileri online la nivel local, precum eMAG, Altex sau evoMAG, până la jucători străini precum Allegro, scena evenimentului ecomTEAM a găzduit numeroși reprezentanți ai magazinelor și marketplace-uri online, în timp ce în zona dedicată maratonului de interviuri din e-commerce au fost realizate 35 de materiale cu magazine online.

Speakerii prezentați mai sus, împreună cu experții din zona de logistică, digital marketing și tehnologie au făcut ca ediția de anul acesta să se bucure de o audiență de peste 450 de participanți la eveniment. Aceștia au profitat de funcționalitățile de networking ale platformei IC Events, dezvoltată de InternetCorp, și au realizat peste 1.500 de schimburi de cărți de vizită.

Dincolo de audiența formată din cei prezenți la eveniment și cei înscriși în platforma IC Events, ecomTEAM 2023 s-a bucurat și de atenția persoanelor care au urmărit evenimentul LIVE prin intermediul postărilor pe canalele de video streaming și social media. Un total de 30.000 de LIVE stream views au fost înregistrate pe Vimeo și Facebook, ce au generat peste 71 de zile de vizionare.

Le mulțumim tuturor participanților și partenerilor care au făcut ca ecomTEAM 2023 să fie unul dintre cele mai importante evenimente de e-commerce din regiune. wall-street.ro și echipa InternetCorp au început deja pregătirea evenimentului ecomTEAM 2024, la care te poți înscrie AICI. Urmărește-ne pe LinkedIn AICI și pe ecomTEAM.ro pentru a fi la curent cu noutățile legate de eveniment și de industria de e-commerce și nu ezita să ne scrii la ecomteam@internetcorp.ro.

Unele dintre cele mai importante declarații de la ecomTEAM 2023 le poți regăsi în materialele publicate deja pe wall-street.ro, materiale precum:

ecomTEAM 2023 este un eveniment realizat cu sprijinul următorilor parteneri și sponsori:

  • Main Partner: FAN Courier
  • Gold Partner: eMAG Marketplace
  • Silver Partners: Twispay, ING, HTTPOOL, Sameday, Gun Media, tbi Bank, Mokka, Invest HK, Cargus, MerchantPro, Innobyte, Limitless Agency, RTB House, DHL și Altex
  • Sponsors: Paysera și theMarketer
  • Cu Sprijinul: NOA Digital, Kooperativa 2.0, Cloudcart, Bossnet, Boot in Tech, Altexpress