De Ziua Portilor Deschise, la British School of Bucharest, parintii vor avea oportunitatea de a afla totul despre primii pasi in educatia britanica. In plus, acestia vor putea sa descopere campusul BSB cu toate facilitatile lui, iar copiii sa se bucure de o serie de activitati si jocuri interactive, alaturi de echipa de profesori a scolii.

Foto: British School of Bucharest

Participantii vor avea sansa sa descopere ce inseamna educatia la standarde de excelenta la British School of Bucharest, sa interactioneze cu profesorii si personalul scolii si, mai mult decat atat, sa afle cat de importanta este pentru cei mici invatarea prin joc, intr-o zi dedicata educatiei prescolare.

Citeste si:
23 ianuarie, ultima zi de inscrieri la bursele BSB
British School of Bucharest...

La finalul fiecarui tur, participantii vor participa la o degustare a meniului pe care il primesc zilnic elevii scolii, la masa de pranz, ca parte a unei diete echilibrate, ce include alimente proaspete si de cea mai buna calitate.

La British School of Bucharest, cursurile pentru prescolari sunt grupate astfel: Pre-Nursery, pentru copiii de 2 si 3 ani, Nursery, pentru cei de 3 si 4 ani, si Reception, pentru cei de 4 si 5 ani.

Foto: British School of Bucharest

Citeste si:
Ultimele zile de inscrieri pentru Porti Deschise la BSB
Ultimele zile de inscrieri...

"British School of Bucharest stie cat de importanti sunt primii pasi in educatia si in viitorul fiecarui copil, de aceea, scoala ofera cel mai potrivit, sigur si placut mediu pentru ca cei mici sa se dezvolte in cel mai frumos mod cu putinta, academic, social si personal. Invatarea in educatia prescolara se face prin joaca, aceasta fiind cea mai sigura si mai creativa metoda de a acumula cunostinte, un accent important punandu-se si pe programa scolara, care este adaptata nevoilor si intereselor copiilor", se arata in comunicatul transmis de British School of Bucharest.

Invatarea personalizata si individuala este un element esential in modul de interactiune al profesorilor scolii cu elevii sai. La British School of Bucharest, fiecare elev are sansa sa isi descopere potentialul si sa-si dezvolte abilitatile si pasiunile. Prescolarii invata ce inseamna autonomia si factorul de decizie, iar profesorii tin cont de initiativele lor in ceea ce priveste metodele si activitatile de invatare.

"Mai mult decat atat, fie ca vorbim de activitatile din sala de clasa sau de cele in aer liber, copiii sunt incurajati sa exploreze si sa accepte provocarea de a-si dezvolta toate simturile, apeland la carti, instrumente muzicale, activitati pe terenul de sport, jocuri cu apa sau in nisip. In plus, elevii din grupa Reception au acces la zeci de activitati extrascolare, de care se pot bucura, pe langa activitatile zilnice. Ei iubesc diversitatea, astfel ca, printre cele mai frecventate de copii se numara tamplaria, gimnastica sau baletul, dar si modelajul in lut, cataratul, sesiunile de yoga si relaxare, karate, atelierele de mestesuguri sau cele de muzica si pictura sunt de mare interes", se mai arata in comunicat.

Citeste si:
Directorul BSB, despre cum arata sistemul de educatie perfect
British School of Bucharest,...

Foto: British School of Bucharest

Adaptarea la un mediu complet nou este un alt aspect caruia British School of Bucharest ii acorda atentia cuvenita. In acest sens, scoala ofera doua optiuni parintilor, pentru a facilita tranzitia: un program special adaptat pentru cei mici, mai scurt cu cateva ore, sau o intalnire, inainte de inceperea anului scolar, intre un profesor BSB si elev, chiar acasa, acolo unde cel mic se simte in siguranta, pentru a se cunoaste si pentru a prinde incredere.

Ziua Portilor Deschise pentru prescolari se desfasoara in campusul British School of Bucharest, de la 9:00, respectiv 10:30. Participantii trebuie sa confirme prezenta pana pe 12 noiembrie. Vezi AICI mai multe detalii.

Citeste si: British School of Bucharest, singura scoala din Romania evaluata cu "excelent". Cum arata un sistem de educatie perfect?

Sursa foto: British School of Bucharest