Gigantul american Procter&Gamble a obtinut un ajutor de stat in valoare de 29,05 milioane de lei, suma care va finanta constructia noii fabrici din Urlati, judetul Prahova, unde vor fi produsi detergenti pentru spalat rufe de tip capsula.

Constructia noii unitati de productie urmeaza sa fie demarata in aceasta luna, termenul estimativ pentru startul productiei fiind inceputul lui 2021, potrivit declaratiilor companiei. In urma acestei investitii vor fi create aproximativ 120 de noi locuri de munca in primii doi ani de functionare a fabricii, scrie Magazinul Progresiv.

P&G este una dintre cele sapte companii care au semnat acorduri de finantare cu Ministerul Finantelor, in urma carora proiectele, cu o valoare totala de 620,9 milioane de lei, vor beneficia de ajutoare de stat cu o valoare cumulate de 194,3 milioane de lei.

Citeste mai multe pe magazinulprogresiv.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri