Noua locatie Trey, care se inaugureaza astaazi, este situata in foodcortul de la etajul al doilea din centrul comercial Iulius Mall Iasi. In cadrul evenimentului de lansare vor fi gustati burgerii Moving Mountains, realizati din proteina din plante, cu 0% colesterol. Lantul de smartfood Trey ii are in portofoliul de produse drept o alternativa prietenoasa cu mediul pentru carnea de vita.

„Credem ca in aceasta directie se indreapta mancarea viitorului – un gust si o textura echilibrate cu grija fata de mediu si fata de propria sanatate. Pe scurt, este o alternativa foarte bine gandita intre zona gourmet si zona fast food standardizat”, au declarat reprezentantii Trey.

Pe langa produsele realizate exclusiv din plante, Trey include in meniu si burgeri clasici din carne de vita.

Acest debut marcheaza o premiera pentru piata din Romania si din Sud-Estul Europei. Pentru prima data, doritorii de alternative la carnea de vita pot incerca inovatia britanica a celor de la Moving Mountains. Produsele acestora sunt comercializate si gatite in peste 3.000 de restaurante si universitati din intreaga lume. Ele se adreseaza celor care isi doresc reducerea consumului de carne, care sunt atenti la protectia mediului si, bineinteles, flexitarienilor, vegetarienilor si veganilor.

Produsele Moving Mountains sunt 100% naturale, 100% vegane, au putine calorii si zero antibiotice, hormoni, organisme modificate genetic si colesterol.

Coca-Cola, Heinz si Moving Mountains sunt partenerii principali alaturi de care debuteaza lantul de smartfood Trey. Cea de-a doua locatie se va deschide tot in Iasi, in Palas Mall, iar cea de-a treia va fi deschisa cu prima franciza in Bucuresti. Trey - Spicecraft Burgers din Iasi este primul lant de locatii din Estul Europei care va comercializa produsul Moving Mountains Burger.

Designul locatiilor Trey este inspirat din cultura science-fiction, in centrul carora se afla cate o pereche de ochi digitali, dinamici, care intampina si atrag printr-un comportament adaptat la ceea ce se petrece in jur.

Moving Mountains este o companie britanica de inovatie care face pionierat in domeniul tehnologiei alimentare, cercetand si dezvoltand alternative delicioase, pe baza de plante, la carnea de origine animala, ce reproduc gustul, textura si satisfactia originale.