Amplasat pe platforma logistica a vechii fabrici Scandia, proiectul rezidential va include sapte cladiri cu regim de inaltime redus cu un total de 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere si studio-uri, numeroase spatii de servicii, peste 800 de locuri de parcare pentru zona rezidentiala si pentru cea comerciala, parcuri si spatii verzi, zone de joaca si de relaxare pentru copii, precum si o pista pentru biciclete.

"Dezvoltarea unui produs rezidential in Sibiu a venit pe fondul evolutiei pietei imobiliare. Proiectul este in faza de dezvoltare, PUZ -ul este obtinut anul acesta si suntem deschisi oricaror oportunitati de asociere sau vanzare", a declarat Andrei Ursulescu, director general Scandia Food.

Sibiul reprezinta una dintre principalele piete rezidentiale din Romania, potrivit datelor companiei SVN Romania, consultantul si agentul proiectului. Astfel, anual se livreaza peste 2.000 de apartamente si case in oras si imprejurimi, ultimii 12 ani aducand finalizarea a peste 17.000 de locuinte in Sibiu. Pretul apartamentelor in zona in care va fi construit ansamblul rezidential dezvoltat de Scandia Food porneste de la 39.000 de euro + 5% TVA

Scandia Food si-a extins operatiunile in anul 2018 prin achizitia unei noi fabrici de conserve de peste in Spania. Incepand cu 2019, Scandia Food a adaugat in portofoliu brandul Sunset - produse de tip caju, fistic, fructe nobile; iar in 2018 s-au adaugat brandurile Grandes Hoteles, Tapas si Pombina, odata cu preluarea companiei spaniole Thenaisie Provote.