JYSK Cluj Gheorgheni are o suprafata totala de 1.380 de metri patrati si se afla pe strada Alexandru Vaida Voevod nr. 59.

"Sarbatorim, asa cum ne-am obisnuit, cu oferte foarte bune, iar de data aceasta plusam si vom avea oferte speciale de deschidere in ambele magazine din Cluj! Asadar, pentru saptamana deschiderii, intre 23 si 29 ianuarie, vom avea oferte speciale cu reduceri de pana la 75% atat in vechiul magazin din Bulevardul Muncii, cat si in noul magazin din cartierul Gheorgheni”, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria.

JYSK Cluj Gheorgheni va fi inaugurat pe 23 ianuarie, de la ora 08:00, printr-un eveniment special la care clientii sunt asteptati cu surprize, muzica, oferte de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. Dupa ziua deschiderii, magazinul va functiona de luni pana duminica intre orele 10.00 – 20.00.

JYSK este unul dintre retailerii de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 52 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2.800 de magazine. Detinuta de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania. JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 81 de magazine.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama de produse pentru casa si gradina.

Sursa foto: JYSK Romania