Deputatul ALDE Remus Borza a declarat in Parlament, in timpul dezbaterilor asupra bugetului CSM, ca discutiile ar trebui suspendate deoarece "convulsiile sociale" din strada afecteaza cresterea economica a tarii si pot duce la scaderea PIB-ului. El si-a avertizat colegii ca exista posibilitatea unei lovituri de stat si a unui razboi civil.

In timp ce in Comisiile de buget era dezbatut bugetul CSM, deputatul ALDE Remus Borza a intervenit pentru a cere suspendarea discutiilor, scrie News.ro.

"In mod normal, raportat la ceea ce se intampla azi in strada, ar trebui sa suspendam dezbaterile pe bugete, pentru ca pana cand nu vom avea o solutie finala la aceste convulsii sociale, care imbraca germenii unei veritabile lovituri de stat si care pot sa degenereze intr-un razboi civil, orice discutie a noastra este de prisos", a afirmat el.

Deputatul a explicat ca protestele vor duce la afectarea cresterii economice a tarii si scaderii PIB-ului, iar veniturile nu vor putea fi colectate, ceea ce va duce la imposibilitatea de plata in cazul tuturor ministerelor.

Presedintele Comisiei de buget din Senat, Viorel Arcas (PSD), l-a intrerupt in mai multe randuri pentru a-i cere sa revina asupra bugetului si sa nu mai faca declaratii politice.

"Multumim frumos, ajunge. Nu are nicio legatura cu bugetul", a spus Arcas.

Remus Borza a insistat: "Daca nu o sa avem bani, nu o sa putem da la niciun minister, la nicio institutie". Insa presedintele Comisiei nu i-a mai oferit cuvantul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri