Premierul Emil Boc a declarat, sambata, 1 octombrie, ca a cerut ministrului Finantelor urgentarea aplicarii schemelor de ajutor de stat pentru firmele care creeaza peste 50 de locuri de munca si au peste cinci milioane de euro investitii, potrivit Mediafax.
Boc a declarat, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca pentru firmele care indeplinesc aceste criterii se pot acorda ajutoare de stat.

"Am cerut ministrului Finantelor sa urgenteze aplicarea schemelor de ajutor de stat pentru firmele care creeaza peste 50 de locuri de munca si peste cinci milioane de euro investitii, in functie de aceste lucruri se pot acorda ajutoare de stat", a spus Emil Boc.

Decizia face parte din masurile luate de Guvern pentru sustinerea mediului de afaceri.

"Am preluat Centrul pentru promovarea exporturilor si am facut inventarul a 21 de proiecte care se afla in diverse faze de negociere pentru atragerea de investitii in Romania, inclusiv in Cluj. Le voi urmari personal ca mod de implementare. Voi fi un element suplimentar de mediere intre Guvern si autoritatile locale pentru acordarea de avize si a nu se intarzia emiterea autorizatiilor, cum se mai intampla in tara", a spus Boc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri