Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat marti doua contracte cofinantate de Uniunea Europeana pentru reabilitarea DH 1H Zalau-Alesd, care insumeaza aproape 197 milioane lei, a anuntat miercuri compania.
Astfel, contractul de reabilitare a DN 1H Zalau-Alesd km 0+000 - 26+510 (lotul 1), in valoare valoare totala de 89 milioane de lei, a fost atribuit prin licitatie deschisa asocierii OHL ZS, a.s. - Peyber Hispanica S.L. - Societatea de Intretinere si Reparatii Drumuri Timisoara, scrie Mediafax.

Reabilitarea DN 1H Zalau - Alesd km 26+510 - 69+334 (lotul 2), contract de lucrari cu o valoare totala de 107,7 milioane lei, a fost atribuit prin licitatie deschisa asocierii Spedition UMB-Tehnostrade.

Sprijinul financiar acordat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala constituie 69,25% din valoarea eligibila a fiecarui contract.

Parte a proiectului Reabilitarea DN 1H Zalau-Alesd, cele doua contracte au ca obiectiv executia lucrarilor de reabilitare a drumului national 1H intre orasele Zalau si Alesd, in lungime de 69 kilometri, construirea si reabilitarea unui numar de sapte poduri si 110 podete.

Prin implementarea proiectului se urmareste reducerea cu 20% a numarului de accidente grave, reducerea timpului de calatorie intre Zalau si Alesd cu aproximativ 22 minute, imbunatatirea conditiilor de transport pentru bunuri si calatori si reducerea costurilor de intretinere a drumului reabilitat.

Durata estimativa a lucrarilor este de doi ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri