Toyota Romania, importatorul marcii japoneze, va lansa in toamna noul pick-up Hilux cu doua motorizari diesel.
Partea frontala a noului Hilux este schimbata radical, avand capota, grila radiatorului, farurile si bara fata complet schimbate.

Aspectul vehiculului este imbunatatit si prin designul nou al aripilor fata si spate, jantele de otel si aliaj de 15” si 17” si prin noile oglinzi retrovizoare.

Panoul de bord are un nou design, cu instrumentele de bord plasate in centru, ceea ce da impreia de spatiu sporit in cabina. Panoul de bord incorporeaza un ecran multimedia de 6,1 inchi, dotat cu sistemul Toyota Touch.

Noul Hilux va veni cu patru variante de echipare, oferind trei tipuri de caroserie (Cabina Simpla, Cabina Extinsa, Cabina Dubla), doua motoare, transmisie manuala si automata si tractiune pe doua sau patru roti.

Motorul 2.5 D-4D al modelului Hilux beneficiaza de 144 cp la 3600 rpm si o putere maxima de 343 Nm la 2000 rpm.

Datorita instalarii unui filtru de particule, atat motorul de 2,5 D-4D cat si cel de 3,0 D-4D indeplinesc normele EURO V.

In 2010 s-au vandut 21,866 de vehicule, ceea ce reprezinta 25% din totalul segmentului.

Noul Hilux este produs la fabricile Toyota Motor Thailanda si Toyota Africa de Sud.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri