Fiat, constructorul italian care a facut istorie in domeniul autovehiculului de dimensiuni compacte si a materializat traditia si experienta sa intr-o gama permanent adaptata la exigentele automobilistului modern, largete oferta sa pentru segmentul B prin familia Punto, formata din Fiat Punto Classico si Fiat Grande Punto.

Punto, modelul de succes vindut in sase milioane de exemplare pana in prezent in Europa, continua cursa prin noua serie Punto Classico, mizand pe aceleasi calitati: raport pret-calitate, fiabilitate si raport performante-consum de carburant de referinta pentru categoria sa.
Punto Classico dispune de dou motorizari: propulsorul pe benzina 1,2 60 CP si prestigiosul diesel 1,3 Multijet, distins cu premiul Motorul International al Anului 2005. Gama a fost astfel articulata intrucat 70 la suta dintre modelele vandute in segmentul B sunt solicitate cu aceasta categorie de cilindree.

Fiat Punto Classico este singurul vehicul din segmentul sau ce ofera in dotarea standard servodirectia electrica Dual Drive, cu doua programe de functionare, care reduce consumul de carburant cu circa 3 la suta, la rularea in oras.

Punto a devenit un nume cu greutate si prin prisma distinctiilor primite: premiului "Masina Anului in Europa", acordat primei generatii in 1995, i-au urmat alte 23 de premii internationale. In acelasi an in care devenea cea mai bine vanduta maina din Europa, cu 543.000 exemplare, modelul Noul Punto a fost desemnat "Masina Anului 2000 in Romania".
In 2006, AutoItalia Group va lansa in Romania noul Grande Punto. Alaturi de calitatile primului membru al familiei Punto Classico, Grande Punto propune un nivel de confort superior segmentului B si o imagine exclusiva, inedita pentru categoria sa si cu un stil de design "sportiv" ce evoca traditia automobilelor italiene de inalta performanta.

Calitatile noului Grande Punto au fost imediat recunoscute pe plan international: calificativul record de 11 stele la testele EuroNCAP (5 stele pentru protectia pasagerilor, 3 stele pentru protectia pietonilor si trei stele pentru protectia pasagerilor copii), "Volanul de Aur 2005", "Auto Europa 2006" si "Cel mai bun autoturism de oras" sunt premii acordate modelului in primele doua luni de la lansarea in Europa, crescand prestigiul familiei de modele Fiat Punto.

Fiat Punto Classico se va produce si se va comercializa alaturi de Grande Punto, in cadrul familiei de modele Punto.

In perioada 16.01 - 30.04.2006, AutoItalia Group, importatorul autovehiculelor Fiat in Romania, are pentru clientii sai o oferta speciala: reducere de 1.200 de euro pentru Fiat Punto Classico, la pretul cu toate taxele incluse.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri