Grupul Renault Romania a inceput o actiune de rechemare in service, pentru verificari, a 4.164 autoturisme Dacia si 740 Renault, pentru posibile neconformitati la semi-conurile de supape ale unor motoare fabricate in Spania, scrie Mediafax.
"Este vorba de motoare de 1,2 litri pe benzina, de 75 cai putere, fabricate in Spania. Aceste motoare ar putea prezenta neconformitati ale semi-conurilor de supape. Interventia in service dureaza intre 20 de minute, daca se face doar verificarea chiulasei motor, si 4,4 ore in cazul in care se procedeaza la inlocuirea semi-conurilor de supape", au declarat reprezentantii biroului de Comunicare din cadrul Automobile Dacia.

Actiunea de rechemare a inceput la 1 septembrie si se va incheia in momentul in care vor fi verificate toate masinile care fac obiectul operatiunii.

Toate costurile asociate acestei operatiuni vor fi suportate de catre grupul Renault.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri