Noul model Chevrolet Camaro cu motor V8 de 432 CP s-a intors in Europa dupa o perioada de absenta de zece ani, pretul pentru Romania fiind de 44.900 euro cu TVA pentru coupe si 49.900 euro cu TVA pentru decapotabila.
Modelul Transformers Special Edition si pachetul aniversar de 45 de ani sunt disponibile la un pret suplimentar de 2.000 euro cu TVA fiecare.

In Europa va fi comercializata numai varianta V8 in echiparile te top.

Transmisia manuala beneficiaza de un motor LS3 V8 de 6.2 litri care dezvolta o putere de 432 cp și genereaza un cuplu de 569 Nm la 4.600 rpm.

Autovehiculul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde in varianta coupe si in 5,4 secunde in varianta decapotabila.

Transmisia automata este combinata cu un motor L99 V8 de 6.2 l care dezvolta o putere de 405 cp care genereaza un cuplu de 556 Nm la 4.300 rpm. Versiunea coupe cu transmisie automata atinge 100 km/h in 5,4 secunde si modelul decapotabil in 5,6 secunde.

Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, inregistrand vanzari anuale de aproximativ 4 milioane de autovehicule in peste 130 de tari.

Gama Chevrolet include Spark, autovehiculul de oras, micul Aveo, modelul compact Cruze sedan si Corvette, legendarul autovehicul sport.
In 2011, Chevrolet lanseaza sapte noi modele: MPV-ul pentru familie Orlando, SUV-ul Captiva, Corvette Grand Sport Coupé si Aveo hatchback si notchback, Cruze hatchback, Camaro coupé si decapotabila, precum si autovehiculul electric Chevrolet Volt.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri