Porsche 911 Carrera, apartinand gamei de modele 997 lansata pe piata in toamna anului 2004, a primit cea mai inalta distinctie germana acordata pentru design, Premiul Republicii Federale a Germaniei pentru Design, medalia de aur. in aceasta dimineata, la Frankfurt, Dna. Dagmar Whrl, Parlamentar si Secretar de Stat in Ministerul Federal al Economiei si Tehnologiei, a inmanat pretiosul premiu dlui Matthias Kulla, seful Departamentului Design Exterior al Companiei Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG.

Producatorul de automobile sport din Stuttgart este singura companie de automobile distinsa cu Medalia de Aur pentru Design.
Juriul a considerat ca modernizarea judicioasa si sofisticata a unui model-simbol anterior merita aceasta inalta onoare. Actualul Porsche 911 se remarca atat printr-o revenire la elementele centrale ale modelelor 911 anterioare, cat si printr-o permanenta dezvoltare a elementelor stilistice de succes. Acest automobil sport se produce inca din anul 1962 si se afla acum la cea de-a sasea generatie.

Premiul pentru Design al Republicii Federale a Germaniei, Medalia de Aur, reprezinta distinctia oficiala acordata de Germania la categoria design, si are girul Consiliului German pentru Design. Pentru premiile din acest an, au fost nominalizati circa 900 de participanti, conditiile de calificare impunand castigarea a cel putin unui premiu la editiile precedente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri