Dupa o evolutie puternica in primele trei luni ale anului, Volkswagen redobandeste primul loc in topul livrarilor in Europa
Producatorul de la Wolfsburg are acum o cota din piata de 10% in Europa si a livrat in primul trimestru nu mai putin de 416 000 unitati, ceea ce inseamna un plus de 17 procente.

Si pe celelate piete Volkswagen a inregistrat perfomante importante: in China +32,2%si 144800 livrari, in SUA +24,3% si 53300 livrari, in Africa de Sud+22,8% si 19600 livrari, in America de Sud +10,1% si 108700 livrari.

Produsele noastre isi demonstreaza acum pe piata adevarata forta. in acelasi timp imbunatatirea retelei de distributie isi arata roadele. Passat a avut rezultate de exceptie. Iar in acest an urmeaza sa prezentam alte modele noi incepand cu Eos care urmeaza sa fie disponibil din vara, a delcarat Dr. Michael Kern, director de vanzari si marketing in Consiliul de Administratie Volkswagen.

La uzina din Emden, Volkswagen sarbatoreste azi producerea exemplarului cu numarul 14 milioane din gama Passat. Modelul este unul din cele mai populare printre automobilele de clasa medie, iar in prezent este vehiculul cu cel mai mare succes in segmentul lui in Germania si in Romania.

"Passat este un simbol pentru siguranta, calitatea si eficienta", a declarat directorul locatiei de productie, Siegfried Fiebig, in momentul in care automobilul a parasit linia de fabricatie. in sustinerea afirmatiei stau numeroasele premii acordate de experti, jurnalisti si public, multe din acestea venite in ultimele luni, dupa lansarea celei mai noi generatii. Automobilul aniversar este Passat Variant Highline 4-Motion, echipat cu un motor ce dezvolta 140 CP si are caroseria in nuanta argintiu reflex.

Zilnic, in lumea intreaga, Volkswagen produce 2.900 vehicule din diferite game Passat la fabricile din Emden, Zwickau/Mosel, Shanghai (China) si Anchieta (Brazilia).

Anul trecut, cel mai important constructor auto din Europa a livrat 600.000 de unitati Passat catre clientii sai din lumea intreaga. Principalele piete din Europa sunt Germania, Marea Britanie, Franta, Spania si Italia.

Volkswagen in Romania

Volkswagen este in acest moment una din cele mai puternice marci de pe piata romaneasca, cu 2887 de unitati livrate in primul trimestru al anului.

In Romania Passat s-a bucurat de un succes continuu. Este de mai bine de sapte ani lider autoritar in segmentul sau. Cu o cota de piata de 30% procente si peste 1000 de unitati livrate in primele patru luni ale anului, modelul se vinde de cel putin de doua ori mai bine ca oricare competitor al sau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri