Primaria Capitalei va inaugura pe 15 noiembrie parcarea subterana de la Universitate, structurata pe trei niveluri, cu o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme si 21 pentru motociclete.
Tariful pentru parcarea de la Universitate este de 2,5 lei pe ora, primele doua ore sunt gratuite. Intre orele 20.00 - 06.00 si in weekend tariful pe ora este de 1 leu. Pentru plata sunt disponibile patru automate care functioneaza atat cu bancnote, cat si cu un card bancar.

Parcarea, realizata in parteneriat public-privat, are doua intrari. Intrarea se va face prin strada Academiei, iar iesirea pe la Muzeul Municipiului Bucuresti. Pe strada Toma Caragiu accesul va fi folosit alternativ cu semafor si pentru intrare sau iesire.

Potrivit Adevarul, cu mai putin de 24 de ore inainte de inaugurarea oficiala lucrarile inca nu erau finalizate, iar muncitorii se chinuiau sa termine ultimele finisaje, pavand zona pietonala de deasupra parcarii.

Lucrarile pentru construirea parcarii, pe un teren de 8.500 metri patrati, au fost demarate in iunie 2010 si au costat aproximativ 10 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri