Dupa ceva mai mult de un an de la lansarea oficiala, gama Polo este revizuita subtil, inginerii germani umbland la motorizari si la lista de optiuni.
Volkswagen innoieste gama de motoare disponibile pentru modelul Polo.

Astfel, cele trei turbodiesel-uri (1.4/70 CP, 1.4/80 CP si 1.9/100 CP) vor putea fi echipate cu un filtru anti-particule. Motorul pe benzina de 1.4 litri de 100 CP va fi inlocuit de unul de 1.6 litri de 105 CP, disponibil atat in versiune cu transmisie manuala in cinci trepte cat si in cea cu transmisie automata cu sase viteze. Nu in ultimul rand, schimbarile ating si versiunea 1.4 pe benzina, care de la 75 de cai trece la 80.

O alta noutate in gama este introducerea pneurilor run-flat ca optiune, acestea permitand rularea cu maxim 80 km/h pe o distanta de 80 de kilometri de la o eventuala pana de cauciuc datorita flancurilor intarite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri