Nissan a prezentat primele informatii despre noul proiect referitor la familia sa de \"modele globale\". Primul nascut in acest grup este Livina Geniss.
Nissan si-a anuntat planurile pe urmatorii ani prin prezentarea unei noi familii de "modele globale", ai carei membri vor fi lansati pana la sfarsitul lui 2008. Primul model care va iesi de pe liniile de productie ale constructorului japonez se va numi Livina Geniss si va fi prezentat in acest an la Salonul Auto din Guangzhou - China - tara pe a carei piata isi va face si debutul international.

Din afirmatiile constructorului, Livina Geniss va fi reprezentarea perfecta a ideii de masina "luxoasa dar totodata practica", putand gazdui pana la 7 persoane. Modelul beneficiaza in acest sens de un interior flexibil din toate punctele de vedere.

Livina Geniss este construit in Japonia pe o platforma comuna Renault-Nissan, despre care nu se stie inca daca este una noua sau una deja utilizata pentru constructia altor modele. Motorul de baza va fi unul pe benzina de 1.8 litri, cu sistem C-VTC (Continuous Valve Timing Control) incorporat. Nu se cunosc deocamdata date exacte referitoare la putere, cuplu sau performante.

In aceeasi categorie, a amanuntelor inca necunoscute, intra si destinatia finala a acestui model. Nissan nu a facut nicio referire la pietele europene, desi denumirea proiectului "global" ar putea reprezenta un bun indiciu in acest sens.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri