In urmatoarea editie Live Wall-Street , Arnault Leglaye, managing director Arval, compania de leasing operational a grupului BNP Paribas, va discuta cu cititorii Wall-Street despre piata de profil.
Arnaul Leglaye are o experienta de peste zece in zona leasingului operational.

Arnault Leglaye este de parere ca “piata auto din Romania va continua sa creasca, dar probabil cresterea va fi mai putin spectaculoasa decat in anii trecuti. In ceea ce priveste flotele auto, estimam ca vor avea aceeasi evolutie, usor temperata, printre motive numarandu-se factori precum cresterea semnificativa a costurilor de finantare, cresterea preturilor carburantilor si introducerea taxelor de poluare in functie de emisiile de CO2 “.

Arval Romania este specializata in inchirierea pe termen lung de autovehicule, cu toate serviciile incluse.

Cititi mai multe despre piata leasingului operational.

Va invitam sa trimiteti in cursul acestei saptamani intrebarile si subiectele de discutie pentru Arnault Leglaye, care ne va raspunde intr-o editie viitoare a Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:














Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri