Noul Chevrolet Cruze va fi disponibil pe pietele europene in primavara anului 2009, dupa ce acesta va fi lansat pe plan mondial la Salonul Auto de la Paris, la inceputul lunii octombrie, arata constructorul american General Motors (GM), citat de NewsIn.
"Noul Chevrolet Cruze va fi disponibil pe pietele europene in primavara anului 2009, urmand sa fie apoi lansat pe pietele mondiale. Pentru Rusia, cea mai mare piata europeana a Chevrolet, noul model Cruze va fi fabricat si la noua fabricã a GM din Sankt Petersburg, incepand cu vara anului 2009", potrivit GM.

Modelul Cruze a fost dezvoltat de o echipa internationala de designeri si ingineri si va fi fabricat in mai multe locuri in lume.

Cruze are o lungime totala de aproape 4,6 metri si poate transporta cinci pasageri, caracteristici care ii ofera un avantaj in fata competitorilor din clasa de autovehicule compacte.

Vanzarile la nivel global ale GM au scazut pe primul trimestru cu aproape 1%, la 2,25 milioane vehicule, coborand la o distanta semnificativa fata de concurentul sau Toyota Motor Corp, care a afisat o crestere de aproape 3%, pana la 2,41 milioane vehicule.

In 2007, Chevrolet, brand al GM, a vandut 13.090 unitati pe piata din Romania. General Motors detine o cota de piata de 9,17%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri