Grupul Radacini care comercializeaza in Romania marcile Mazda, Opel, Chevrolet, Cadillac, Corvette si Hummer a devenit dealer autorizat Suzuki luna aceasta printr-un parteneriat cu Suzuki Motor Corporation, reprezentanta locala a marcii japoneze.
Noul dealer se numeste Radacini Auto Motor si este localizat in zona de vest a Capitalei, pe Bulevardul Iuliu Maniu. Peste un an va fi finalizat un complex cu showroom si service, numarul de showroom-uri Radacini ajungand astfel la sapte in Capitala.

“Ofensiva marcilor nipone in industria auto ne-a determinat sa luam in calcul un asemenea parteneriat, iar intrarea pe piata din Romania a reprezentantei Suzuki Motor Corporation a facut posibil acest lucru intr-un timp foarte scurt”, au precizat reprezentantii companiei.

Clientii pot comanda toate modelele din gama Suzuki, Swift, SX4, Jimny, Grand Vitara, dar si cel mai nou model lansat anul acesta la Salonul International de la Geneva – Suzuki Splash. Compania va avea disponibil un stoc de 100 de masini.

“Obiectivul nostru pentru anul in curs este comercializarea unui numar de 600 autoturisme Suzuki”, au mai spus oficialii Radacini.

Grupul Radacini activeaza pe piata auto din anul 1995, odata cu semnarea contractului de dealership cu Daewoo Automobile Romania.

In 2002, Radacini Auto Trading a devenit importator Subaru, iar in 2005 a fost semnat parteneriatul cu General Motors pentru reprezentarea marcilor Opel si Chevrolet de catre Radacini Motors in Bucuresti, care a deschis ulterior inca 3 showroom-uri (Braila, Bucuresti si Brasov).

Anul trecut, Radacini Motors a inceput sa reprezinte marcile premium ale GM - Cadillac, Corvette, Hummer –in Bucuresti, Braila si Galati.

Anul trecut, Arian Motors a devenit dealer autorizat pentru Mazda.

Vanzarile totale ale Grupului in perioada 1995 – 2008 au depasit 42.000 autoturisme. Investitiile Grupului Radacini vor continua cu dezvoltarea a doua centre de vanzari si service in Constanta (pentru Opel, Chevrolet si Saab) si in Bucuresti (pentru Mazda si Suzuki).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri