Midocar, dealer Volkswagen si Audi, a inaugurat un complex auto integrat in zona de Est a Capitalei, in urma unei investitii de peste 14,5 milioane euro.
Noul complex Midocar Vitan are o suprafata totala de 26.900 de metri patrati si cuprinde doua cladiri principale - cate un showroom si o unitate service pentru fiecare dintre cele doua marci Audi si Volkswagen, cu suprafete de 1.550 de metri patrati, respectiv 4.363 de metri patrati.

Compania continua dezvoltarea retelei proprii de showroom-uri prin constructia unui nou sediu in Buzau, pe o suprafata de 24.000 mp situata pe DN2, la iesirea din Buzau catre Ploiesti.

Constructia din Buzau va fi finalizata pe parcursul anului 2009, iar investitia prognozata pentru acest nou complex auto este de circa 5 milioane euro.

Pana la finalizarea constructiei noului sediu local, Midocar va demara activitatea in Buzau prin deschiderea in luna noiembrie a acestui an a unui nou showroom in zona centrala a orasului.

Pentru finalul anului 2008, Midocar estimeaza o cifra de vanzari de este 1.800 de unitati, in cele doua complexe auto din Bucuresti. Dintre acesta, 1.300 vor fi autoturisme Volkswagen, 240 Audi, iar restul de unitati vor reveni gamei Volkswagen autoturisme comerciale si vanarii de flote.

Pentru 2009, firma estimeaza vanzari de 2.650 de unitati, din care 2.000 de unitati Volkswagen, 350 autoturisme Audi si 300 de vehicule comerciale Volkswagen.

Firma si-a bugetat in acest an o cifra de afaceri de 39 milioane euro, nivel similar cu cel raportat anul trecut. Midocar estimeaza in 2009, o cifra de afaceri de 57 milioane euro, in crestere cu 46% fata de nivelul estimat pentru acest an.

Midocar a intrat pe piata in 1992, iar in prezent este unul dintre cei mai importanti dealeri Volkswagen si Audi in tara. Compania a comercializat in aceasta perioada peste 8.500 de autovehicule.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri