Mazda Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, va lansa anul acesta un motor de 2,2l diesel pentru Mazda6 care va inlocui actualul motor de 2 litri.
“Anul acesta se va lansa o noua motorizare pentru Mazda6, respectiv un motor de 2,2l diesel care va inlocui actualul motor de 2l”, au declarat reprezentantii Mazda.

Noul diesel de 2,2 litri va avea 125, 163 si 185 CP pe Mazda6.

Mazda va aduce in Romania anul viitor in primavara noua Mazda3. De la lansarea din 2003, s-au vandut aproximativ 1,8 milioane de unitati Mazda3 in peste 100 de tari.

Modelul Mazda3 reprezinta aproximativ o treime din autovehiculele Mazda comercializate anual la nivel global.

Mazda si-a triplat vanzarile in Romania in primele 10 luni comparativ cu 2007, ajungand in prezent la 2.291 de unitati comercializate, iar in octombrie a vandut 218 autovehicule, reprezentand o crestere de 77,2% fata de perioada similara a anului trecut.

Cumulat, in perioada ianuarie – octombrie, cel mai bine vandut model a fost Mazda3, cu un total de 741 de unitati, urmat de Mazda2 (728 de autovehicule), Mazda6 (391 de unitati) si CX-7 (313 de autovehicule).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri