Porsche Romania, importatorul marcii Seat pe piata romaneasca, va incepe comercializarea noii generatii a modelului de clasa mica Seat Ibiza SC (SportCoupe), spre sfarsitul lunii noiembrie, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii companiei.
Ibiza SportCoupe, varianta Ibiza in trei usi, are un pret de pornire de 10.268 euro fara TVA pentru motorizarea de 1,2 litri benzina 70 CP si poate ajunge la 15.183 euro fara TVA pentru 1,9 litri TDI 105 CP.

Modelul SC dispune de trei motorizari pe benzina de 1,2 litri (70 CP), 1,4 litri (85 CP), 1,6 litri (105 CP) si trei diesel 1,4 litri (80 CP), 1,9 litri (90 CP), respectiv 105 CP.

Ibiza SC este disponibila in trei variante de echipare Reference, Stylance, Sport.

Noul Seat Ibiza a fost lansat in iunie pe piata autohtona. Tinta de vanzari pentru noua generatie Ibiza fiind estimata la 500, 600 unitati pana la sfarsitul anului 2008.

Anul acesta, Seat si-a fixat o tinta de vanzari de circa 5.500 de unitati, din care 1.700 vor fi Ibiza.

Marca Seat a inregistrat in 2007 o crestere de 27% a numarului de unitati vandute, ajungand la 4.917 automobile.

Constructorul spaniol Seat va lansa limuzina din Clasa B, numita Exeo, la inceputul lunii martie 2009 pe piata autohtona, iar la un interval de cateva luni va fi introdusa pe piata si varianta break. Noul model va fi fabricat la uzina din Martorell (Spania). Exeo va fi construit pe platforma modelului Audi A4 si va avea un caracter sportiv.

Porsche Romania, importatorul marcilor Volkswagen, Audi, Seat, Skoda si Porsche, a vandut anul trecut 58.790 de vehicule, inclusiv vehiculele comerciale Volkswagen, reprezentand o crestere de 35% fata de cele 43.541 vehicule comercializate de companie in 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri