M Car Trading, importatorul Mitsubishi in Romania, va aduce in primul semestru al anului noul Colt, Lancer Sportback si variantele Ralliart atat pentru Lancer Sedan cat si pentru Sportback.
“In 2009 vom aduce in showroom-urile din Romania noul Colt, Lancer Sportback si variantele Ralliart atat pentru Lancer Sedan cat si pentru varianta de caroserie sport hatch Sportback”, au declarat pentru Wall-Street reprezentantii M Car Trading.

Noul Lancer Sportback beneficiaza de doua versiuni de motorizare, 1,8 litri 143 CP si 2,0 litri diesel 140 CP. Modelul dispune de patru cutii de viteze (5 M/T, 6 M/T, 4 A/T, CVT cu 6 rapoarte).

Mitsubishi Lancer Sportback are o lungime de 4.585 mm fata de 4.570 mm in cazul lui Lancer Sports Sedan. Capacitatea de incarcare variaza intre 288 litri si 344 litri, cand podeaua portbagajului este in cea mai joasa pozitie, şi 1.394 litri.

Anul 2009 aduce in Romania 5 modele hibrid si peste 40 de lansari auto


Noul Mitsubishi Colt va fi disponibil cu motorizarile 1,1 litri cu 3 cilindri şi 75 CP, 1,3 litri 95CP, 1,5 litri care dezvoltă 109 CP la 6000 rpm.

Gama Colt va cuprinde si versiunile Clear Tec, care vor oferi, intre altele, functia "Automatic Stop & Go" (AS&G) sau tehnologia franarii regenerative, conducand la o reducere cu 10% a emisiilor de dioxid de carbon.

Colt s-a bucurat de un imens succes, fiind vandute pana in prezent 267.000 de exemplare.

M Car Trading a realizat o marja de profit de 5,5% in 2007, in urma profitului de 4 milioane euro (13,3 milioane lei) obtinut la o cifra de afaceri de 73,7 milioane euro (243,3 milioane lei).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri