Mercedes-Benz Romania preia pentru autovehiculele Chrysler, Jeep si Dodge, livrate pana la 31 martie 2009, diferenta dintre valoarea taxei de poluare aflata in vigoare si cea anterioara Ordonantei de Urgenta 218/ 11.12.2008.
“Noile masuri vin in completarea celor anuntate la sfarsitul lui 2008, prin intermediul carora Mercedes-Benz Romania anunta noi facilitati destinate clientilor sai care optau pentru autoturisme sau vehicule comerciale usoare Mercedes-Benz”, au precizat reprezentantii companiei.

Pentru a beneficia de reducere clientii trebuie sa achizitioneze masini prin reteaua de centre autorizate Chrysler, Jeep si Dodge.

“Prin intermediul acestor facilitati, Mercedes-Benz Romania intentioneaza sa intampine efectele produse de Ordonanta de Urgenta nr. 218/11.12.2008, si sa se adapteze, in mod firesc, in contextul economic actual, la cerintele concrete ale clientilor sai”, au spus reprezentantii companiei.

Anul trecut, au fost comercializate in Romania 133 de unitati Chrysler, 376 unitati Jeep si 302 unitati Dodge.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri