Ford Kuga este disponibil in Romania cu motorizarea pe benzina de 2,5 litri 200 CP furnizata de Volvo, la un pret de pornire de 23.490 euro fara TVA pentru varianta cu cutie manuala in 6 trepte.
Modelul 4x4 cu motor pe benzina si cutie automata cu 5 rapoarte costa 24.790 euro fara TVA pentru echiparea Trend si 27.090 euro fara TVA pentru Titanium. Kuga are garantie 4 ani fara limita de kilometri.

SUV-ul Ford Kuga cu tractiune integrala a fost lansat in luna august 2008 pe piata romaneasca de compania Romcar, importatorul Ford in Romania, cu motorizarea de 2.0 TDCi si 136 CP. Preturile pentru diesel sunt 21.450 euro fara TVA pentru gama Trend si 23.750 euro fara TVA pentru gama Titanium.

Galerie foto Ford Kuga

Kuga este disponibil in varianta de caroserie cu cinci usi si doua versiuni de echipare, Trend si Titanium, ce includ dotari standard precum sistemul de pornire motor buton FordPower, jante de 17 inch, aer conditionat, program electronic de stabilitate (ESP), sistem de franare cu anti-blocare (ABS) cu distributie electronica a fortei de franare (EBD), asistare electronica a franelor (EBA), sistem de control al tractiunii, (TCS), Ford Easy fuel, etc.

Kuga este primul reprezentant al Ford pe piata europeana a vehiculelor crossover.

La testele Euro NCAP, Kuga a obtinut punctajul maxim de 5 stele pentru protectia pasagerilor adulti, 4 stele pentru protectia pasagerilor copii si de 3 stele dobandite in urma testelor de protectie a pietonilor. Ford Kuga a insumat cele mai multe stele de la toate categoriile, plasand modelul pe primul loc in grupa de autovehicule Euro NCAP Small Off-road 4x4.

Reteaua Romcar va comercializa in Romania din 3 martie, noile generatii Ford Fiesta si Ford Ka, la preturi incepand de la 8.700 euro fara TVA pentru modelul Ka si 9.190 euro fara TVA pentru Fiesta.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri