Audi a lansat in Romania modelul decapotabil A5 Cabriolet pentru care tinta de vanzari este de 25 de unitati si A4 Allroad Quattro pentru care compania estimeaza livrarea a 40-45 de masini.
Audi A5 cabriolet are un pret de pornire de 37.700 euro fara TVA, iar noua generatie A4 Allroad Quattro costa 34.300 euro fara TVA.

Modelul A5 Cabriolet are sapte motorizari, insa in Romania vor fi aduse anul acesta doar cinci variante de motoare.

A5 Cabriolet are trei variante de motor cu benzina si doua diesel, care dezvolta o putere intre 132 kW (180 cp) si 195 kW (265 cp). Sistemul de transmisie este disponibil in cinci variante: cutie de viteze manuala, sase trepte de viteza, cutie de viteze automata, variatie continua de tip multitronic sau in varianta ultra-rapidului sistem S tronic, cu sapte trepte de viteza.

Modelul Audi A5 Cabriolet are 4,63 metri lungime, 1,85 metri latime si doar 1,30 metri inaltime.

Noul A5 Cabriolet are un acoperis clasic din material textil care coboara in 15 secunde si se ridica in 17 secunde. Ambele operatii se pot efectua in timpul rularii cu o viteza de pana la 50 km/h. Sistemul complet automat de actionare constituie o dotare standard. Optional, este disponibil si un acoperis cu izolare fonica, care reduce zgomotul produs de vant - aproape la fel ca unul clasic.

Audi A4 Allroad Quattro este disponibil cu doua propulsoare diesel 2 litri 170 CP, 3 litri 240 CP si unul pe benzina de 2 litri 211CP.

Dimensiunile A4 Allroad Quattro sunt lungime 4,72 m, ampatament 2,81 m, latime 1,84 m, inaltime 1,50 m. De asemenea, acesta are o garda la sol marita comparativ cu Audi A4 Avant, de 180 mm neincarcat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri