Constructorul italian de masini sport de lux Ferrari a obtinut in primul trimestru al anului un profit operational de 54 milioane euro, in scadere cu 8% fata de intervalul ianuarie-martie 2008, cand a inregistrat 59 milioane euro, potrivit Carscoop.
Ferrari nu a fost complet afectat de criza financiara, profitul raportat de companie fiind cel mai mare din marcile Fiat Group.

Pentru primul trimestru al anului, marca italiana a obtinut venituri de 441 milioane euro, in scadere cu 3,3% fata de aceeasi perioada din 2008, datorita vanzarilor mai mici.

Ferrari a livrat in primele trei luni ale anului 1.571 de masini, cu 5% mai putin fata de ianuarie-martie 2008, in timp ce vanzarile au totalizat 1.480 de unitati, in scadere cu 10% fata de anul trecut.

In Romania, marca de lux Ferrari este prezenta prin compania Forza Rossa, importatorul oficial pe plan local, detinuta in proportie de peste 50% de sotii Bazac.

Ferrari va avea in showroom primul supercar hibrid in 2015




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri