Prima de casare va ramane 3.800 lei in acest an, chiar daca nu vor fi vandute in totalitate cele 60.000 de autoturisme programate, iar in prezent ministerele Mediului si al Finantelor cauta noi variante pentru acest program, a declarat ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.
"Am dat deja spre discutie Ministerului Finantelor Publice mai multe variante de lucru. Vom vedea ce decizie vom lua, insa prima de casare nu va creste in acest an", a spus Nemirschi, citat de NewsIn.

El a adaugat ca exista posibilitatea ca firmele sa fie incluse in acest program si sa poata renunta la masinile mai vechi de zece ani, insa trebuie gasita o varianta care sa nu fie considerata ajutor de stat.

In conditiile in care a mai ramas o luna pana la finalizarea primei etape a programului Rabla, din cele 20.000 de autoturisme alocate au fost distribuite doar putin peste 7.000, cele mai multe pentru marca Dacia. De altfel, aceasta a primit o noua cota de 1.731 unitati, dupa ce a reusit sa o vanda pe cea primita initial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri