Chevrolet a comercializat in luna mai cu 23% mai multe unitati decat in aprilie, livrand 428 de masini, insa in scadere cu 54% fata de mai 2008.
In primele cinci luni marca Chevrolet a inregistrat 1.434 de unitati vandute pe piata romaneasca, in scadere de la 4.271 in perioada similara din 2008.

In Europa de vest, in primele patru luni ale anului 2009, cota de piata Chevrolet a crescut cu 0,27 de puncte, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 1,27.

In Franta, Germania si Italia, unde consumatorii au profitat de proiectele guvernamentale de stimulare s-au vandut modelele mici Spark si Aveo.

In Spania, o piata care a inregistrat o scadere semnificativa in ultimele luni, cota de piata Chevrolet a crescut cu 0,6 puncte, comparativ cu primele patru luni ale anului 2008, ajungand la 1,68%.

In toata Europa, cota de piata Chevrolet a inregistrat o usoara scadere de 0,1 puncte, ajungand la 2,1 la suta in primele patru luni ale anului 2009, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Acest fapt poate fi atribuit pietelor din Rusia si Ucraina, care au inregistrat o scadere puternica in ultimele luni. In ciuda conditiilor dificile de pe piata, Chevrolet ramane marca straina numarul unu in Rusia pentru al doilea an consecutiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri