Compania specializata in productia de autovehicule speciale si transport de valori, Nera Auto, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri, in 2009, cu 25-30% fata de 2008, cand a avut afaceri de peste cinci milioane de euro, a declarat directorul general al companiei, Liviu Stanoiu.
"In 2008, am avut o cifra de afaceri de peste cinci milioane de euro, cu un profit operational de 8%. Cifra de afaceri s-a datorat in exclusivitate producerii si comercializarii masinilor de transport valori. In ceea ce priveste planurile pentru 2009, speram sa avem o crestere a cifrei de afaceri cu 25-30% fata de 2008, asa incat sa incheiem anul cu o cifra cat mai aproape de sase milioane de euro", a declarat directorul general al companiei, citat de NewsIn.

Conform directorului general al companiei, afacerile din primul trimestru din 2009 s-au aflat pe un trend ascendent fata de perioada similara a anului trecut, in conditiile in care capacitatea de productie este deja optimizata datorita centrului de productie inaugurat marti la Popesti Leordeni. Din primul trimestru al acestrui an, Nera Auto a intrat si pe segmentul ambulantelor.

Atat in segmentul autovehiculelor blindate, cat si in cel al ambulantelor, Auto Nera modifica orice model de vehicul.

"La cerere, se poate blinda orice model de vehicul, dezvoltand proiecte personalizate adaptate fiecarei solicitari primite, avand experienta in blindari de Mercedes, Volkswagen, Ford. In ceea ce priveste segmentul ambulantelor, partenerii nostri pot modifica orice model auto, fie Mercedes, Volkswagen, Ford sau Iveco", a mai precizat oficialul Nera Auto.

Clientii Nera Auto sunt firme de paza si transport valori, banci, case de schimb valutar, magazine cu volum mare de numerar, alte entitati care lucreaza cu numerar. Dat fiind domeniul de activitate, numele clientilor nu pot fi facute publice.

"Autovehiculele si solutiile noastre se regasesc atat in Romania, cat si in tari din Uniunea Europeana. Parte dintre clientii nostri directi sunt companii multinationale, care isi administreaza direct parcurile auto, asa incat este dificil de estimat proportia in care comenzile Nera Auto raman pe piata locala sau sunt exploatate in tari din Europa", aua mai spus Liviu Stanoiu.

Cu incepere din trimestrul patru al acestui an sau inceputul lui 2010, compania isi propune sa intre pe piata securizarii si blindari de obietive civile, in acest sens existand deja planuri pentru o investitie intr-o fabrica de geamuri blindate.

Compania Nera Auto are in prezent aproximativ 60 de angajati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri